torsdag 28. juli 2016

TIPS: digital og delbar ønskeliste


Digital og delbar ønskeliste på Pinterest


Kanskje du har lagt merke til den? I nettbutikken Prinser & Prinsesser står det en liten rød "P" bokstav rett under ”Add to Cart” knappen, ved siden av Facebook delingsknappen. Det er ikke sikkert du har lagt merke til den, liten som den er, derfor forteller jeg deg om den nå, ikke minst fordi den står der av en helt spesiell grunn! Jeg har nemlig satt den der for at du, eller barna dine sammen med deg, kan lage en helt egen ønskeliste, digital og delbar, på PINTEREST!

Du har sikkert hørt om Pinterest, enten du har brukt det eller ikke. Jeg kan raskt minne om at det er en slags digital scrapbook, der du kan samle bilder i ulike mapper! Egne bilder eller bilder du finner på nett. For eksempel lekre kakeoppskrifter til barnebursdager, fine barneroms interiørbilder til inspirasjon for et oppussingsprosjekt, eller absolutt hva som helst annet; som da også ønskelister!

Fordelen med å lagre rett til Pinterest, er at du får en fin oversikt med bilder, der LINKEN FØLGER MED, til nettbutikken eller nettstedet, der du fant produktet! Altså er Pinterest superpraktisk for å lage ønskelister!

Du kan velge selv om du ønsker å dele barnas ønskelister med andre, ved å gjøre mappen offentlig, eller holde den privat for deg selv, som en egen huskeliste til barnas fødselsdager eller jul!

Om du ikke har brukt pinterest før, kan jeg fortelle det er enkelt å bruke og gratis.


Eller, la barna prøve selv, sammen med deg! La dem PIN'e det de ønsker seg hos Prinser & Prinsesser!
PS. Om du ønsker å samle ønsker til en ønskeliste også i fra andre nettbutikker eller nettsider, og du ikke finner en slik smart lagringsknapp der, kan du selv installere en i din egen nettleser, ved å følge denne bruksanvisningen på Pinterest sin supportside: https://help.pinterest.com/en/articles/add-pinterest-browser-button#Web